sverigedemokraterna är inte rasister

Sverigedemokraterna är inte rasister. De vill snarare hjälpa invandrarna. Men... Dom vill inte att allihop ska komma hit till Sverige, för det är ingen lösning på problemet. Vi har redan tillräckligt med problem här. Vi har till exempel våra pensionärer och skolor som vi vill lägga pengar på. Och dessutom har vi tillräckligt många hemlösa här i Sverige, som måste ha en bostad i första hand. Och vi har flera tusentals svenska ungdomar som är arbetslösa. De måste ha jobb i första hand! Eller ska vi ta in ännu fler människor som behöver jobb? Det är ju helt sjukt. Vi måste ju hjälpa vårat lands ungdomar först! Det är ju en självklarhet. När man kommer som invandrare till Sverige idag behöver man inte anstränga sej någonting alls. Man behöver varken lära sej språket, man behöver inte söka jobb och man behöver inte rätta sej efter de svenska reglerna. De tre sakerna jag nämnde ovan, är inte det en skyldighet man har om man kommer till ett annat land och ska bosätta sej där?

Kommentarer
Postat av: olga

Jag hoppas till tusen att detta är ett skämt. Om inte sd är rasister, då är fan severus snape min farbror.



Dom vill behålla sverige svenskt. Vad fan är svenskt? Tror du seriöst att vår käre Jimmie Åkesson aldrig någonsin går och käkar på en indisk restaurang, eller läser svensköversatta böcker från andra länder. Tror du att han dagarna i ända sitter vid sitt jävla matbord och äter rotmos och köttbullar? (köttbullar är ioförsig från turkiet) Hmmmm... Vad är svensk mat? Vad fan är svenska saker? Om vi ska ta bort allt som vi fått från utlandet så kommer vi inte att ha något land kvar. Vi har fått så extremt mycket bra och användbara saker från folk som kommer hit från andra länder. Kan du snälla sägha mig något som är svenskt?



Ärligt talat, sverigedemokraterna är inget annat än spydiga svenskar som är rädda för att förändra sig. Men det dom inte inser själva är att dom hela tiden förändras och påverkas av utlänningar. Det kan vara mat, som jag nämnde förut, filmer, litteratur, musik, möbler, kläder. YOU NAME IT. I princip allting just nu kommer från ett annat land. Eller iaf idén kommer från ett annat land. Hur jävla kul skulle det vara att somsagt sitta och käka rotmos och sill varje dag. Att lyssna på Bellman och hissa vår fula flagga.



Tänk om det hade brutit ut ett krig i sverige, eller någon sorts naturkatastrof, så att vi inte hade kunnat bo kvar här. Och vi hade blivit tvugna att fly för våra liv till ett annat land. Men ack nej, där hade dom inte släppt in oss. Dom h ade inte gett oss mat, värme, pengar och kärlek. Neeejneeej, för dom ville nämligen behålla sitt land som det alltid har varit. Tror du att sverigedemokraterna någonsin har tänkt på det?

Väx upp och tänk för i helvete. Gör det.



Och ärligt, hur mycket godare är inte pizza än rotmos och sill?

Lägg ner nu förfan. Och ha ett hjärta för svältande, skadade människor som kommer hit endast för att dom inte kan bo kvar i sitt land. Tycker du seriöst att vi ska slänga ut dom?



Lägg ner. Väx upp och tänk. Det är mina råd till dig.

När jag läser det du skriver eller det som sverigedemokraterna står för, då skäms jag verkligen för att vara svensk.

Ha ett hjärta. for the love of god. You bastard.

2010-09-08 @ 16:12:19
URL: http://likeafadingrainbow.blogg.se/
Postat av: MAJA BLIDSTÅL

sv; ahaaa :ooo

va tkr du om det då?

2010-09-08 @ 16:14:31
URL: http://majablidstal.blogg.se/
Postat av: sara

sv. vänta. sådu vet vill sverigedemokraterna ha ut oss ALLA invandrare tillo med mig. ja är ju svensk medborgare. men dem gillar int oss invandrare at all,

osen tänker ja nt svara om de med pengar. för man jobbar ju för pengarna. oså får man rösta på ett parti som ger rättvis skatt enligt din/andras löner.

vet inte. jag gillar inte politik. men jag kan inte tvinga dej att inte ha jeans varje dag om du då gillar det ? därför blev ja sur. för man kan inte säga att kvinnor har sjal offentligt de är ju de som väljer att ha på dem, precis som du vill ha jeansen på dig ;)

2010-09-08 @ 16:16:15
URL: http://ssasas.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv. orkar inte med dig just nu kommer bara bli arg.

2010-09-08 @ 16:26:40
URL: http://ssasas.blogg.se/
Postat av: sandra

de är bra, sj

2010-09-08 @ 16:41:20
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: Marcus

sv:



Jag tycker bara att det här är så patetiska åsikter och rastistiska.



Sverigedemokraterna vill inte alls hjälpa andra flyktingar som bor runt om i världen. Det bevisar sig på att de vill sänka BNP-procenten från 1 % till 0,7 %. Kalla du det hjälpa?



Testa på själv då och vara invandrare. Testa på och komma hit till Sverige och bli illa behandlad.



Jag känner många invandrare som söker jobb. De får knappt komma på arbetsintervju för att de har ett utlänskt namn.



Och kom inte och säg att vi tar in allihop här i Sverige. Till och med Norge och Danmark tog in fler invandrare än vad Sverige gjorde. Som sagt 100 000 flyktingar kom till Sverige, men 8 000 fick stanna här.



Det är så blåögt. För alla Sverigedemokrater tror att alla de har 100 000 flyktingarna får stanna, så är det INTE.



Du skriver att man inte behöver anpassa sig. Majoriteten av alla invandrare vill inget annat än att få ett värdigt liv. De vill anpassa sig, men det är inte så lätt när det finns folk som bara tänker på sig själva.



Det finns en liten del som inte sköter sig, dem har inte här och göra.



Hur kan vi svenskar bli minioritet föresten? Ska alla svenska föräldrar förbjudas skaffa barn då eller?



Jag blir bara så arg och besviken på de som tycker sådant här som du.



Du kan ju lika gärna döpa den här bloggen till något med SD, för det verkar ju bara vara så att det är det du vill skriva om?



Du har bett om min åsikt också, så kom inte och säg att jag tar i eller vad som helst.



Du borde tänka om, och visa lite empati och respekt mot andra människor.

2010-09-08 @ 16:44:50
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: eliise

fast jag tycker inte man ska skillja familjer åt helller att även ta in kvinnor och barn + pappan!

2010-09-08 @ 17:07:15
URL: http://eliisesvensson.blogg.se/
Postat av: sandra

SÅ FUSK :O

2010-09-08 @ 17:10:38
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: eliise

ja men de blir säkert jätte bra

2010-09-08 @ 17:20:18
URL: http://eliisesvensson.blogg.se/
Postat av: eliise

ja så blir de säkert!

2010-09-08 @ 17:30:06
URL: http://eliisesvensson.blogg.se/
Postat av: pernilla

håller med dig!

2010-09-08 @ 17:40:20
URL: http://keexiiita.blogg.se/
Postat av: AnnA €

allt bra med dig? :)

2010-09-08 @ 17:47:30
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: beccis

jag tycker verkligen INTE om sverigedemokraterna.

och det måste vara en väldigt lam person som startar en anonym blogg om sin kärlek till dem.



alla vet vad som egentligen finns bakom sverigedemokraternas "fina" åsikter. rasism.

2010-09-08 @ 18:12:20
URL: http://rebeccaharkonen.blogg.se/
Postat av: Felicia

har itne ngn större lust för diskussion just nu, men, vi svenska ungdomar har blivit lata, vi tar allt givet, att vi ska få ett jobb bara sådär, unga invandrare som kmr till sverige pluggar skiiiten av sig för att få ett bra joobb, kunna försörja familjen. medan de svenskar som då får ett jobb festar upp dom. Om invandrarna kämpar mer, är dom ju mer värda ett jobb oss svenska lata ungdomar!



SV: förlåt, men frågade jag om det eller? skriver en jäkla lång sak som jag itne frågat efter..... jag publicerar inlägget imorgon bitti kan ge dig länken då!

2010-09-08 @ 18:14:13
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Zami

sv: Jah exakt, det är upp kollat att det är mer brott av utlänskar.

2010-09-08 @ 18:16:29
URL: http://zandrajonsson.blogg.se/
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

Jag har ingen åsikt inom politik, faktiskt.

2010-09-08 @ 18:33:59
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: olga

Jag ber om ursäkt för personangreppen ja, men jag blev extremt frustrerad.

För det första; du besvarade inte min fråga. Vad är svenskt?



För det andra; de här tiggarna som du tog upp. Hur många av dom är svenskar? Tiggarna är för det mesta, ja, i princip alltid utlänningar som vi fullständigt struntar i att hjälpa.



Och bla bla bla det kostar pengar. Men vad fan betyder pengar egentligen? Pengar är små papperslappar, det trycks nya hela tiden. Det viktiga är kärlek, värme osv. Jag vet att jag låter som en nerknarkad hippie men det är ju faktiskt sant. Jag vet att det också låter extremt naivt eftersom allt handlar om pengar just nu. Men det är ju JUST DET som är felet. Att precis allt handlar om pengar.

Jag säger inte att jag har någon lösning, för jag vetefan, rent ut sagt, hur vi ska lösa det problemet.

Om vi tar miljöfrågan som exempel. JOrden håller på att gå under, vi kan inte gömma oss för det längre. VI kan inte trycka ner dom orden i sanden. För det är sant. Vi håller på att förstöra vår planet, vår enda planet, och vi får ingen ny sådär bara; poff. Men ändå så fortsättar alla att deal med pengar. Folk fortsätter att snacka bullshit som att behålla sverige svenskt, folk fortsätter att bara försöka tjäna pengar. MEDANS VÅR JORD FÖRSVINNER. Vad fan ska folk med pengar till när vi inte har någon jord? När vi är döda.

Jag är mycket medveten om att jag bytta samtalsämne och jag vet att du inte har skrivit att vi ska strunta i vår jord, bla bla bla, jag tror och hoppas att du håller med mig på punkten att vår jord faktiskt är viktigast, annars har vi ju faktiskt inte plats för att behålla sverige svenskt, som du så gärna vill. Tänk lite på det!



I vilket fall som helst, Invandrare har en anledning att komma hit. Jag säger inte att alla har det. Men jag skulle tippa på att 90 % av alla invandrare har en bra anledning. Dom kan, vågar, vill inte bo kvar i sitt land. Och om vi har några hjärtan alls så släpper vi in dom. Vi är alla människor. Vi har plats för dom. Hela jävla norrland är bara en massa skog. Har vi någon nytta av all den marken? Varför kan inte dessa stackars människor få bo där? Jag är jättenaiv jag vet det. För att jag inte förstår att det kostar pengar osv. Men jag tycker bara inte att vi ska bry oss endast om pengar. När det finns så mycket viktigare saker att bry sig om.

Vi måste ta hand om varandra, innan jorden försvinner.

Jag är verkligen ingen expert på politik, det kanske du är. Jag står bara för kärlek, vänskap, värme, intigritet, glädje, kultur osv. After all, så är det det viktigaste. Och jag tror att du vet det, innerst inne.

2010-09-08 @ 19:04:12
URL: http://likeafadingrainbow.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag hoppas du inte menar allvar?!!

Du menar allså att vi ska skicka tillbaka alla invandrare så dom kan gå och dö då? Vi är för helvete ett rikt land, vi måste kunna lösa det. Du ser alltså att massa människor ska dö bara för att dom inte anstänger sig? Dom har ehövt lämna sitt land pågrund utav krig och anna skit. kan du ens sätta dig in i den rollen? om du kan det och fortfarande tycker det är okej...

2010-09-08 @ 19:07:12
URL: http://godmorgonamanda.blogg.se/
Postat av: ninni

sv: jaaag är inte så speciellt intresserad av politik... ;)

2010-09-08 @ 19:33:25
URL: http://ninniisabella.blogg.se/
Postat av: Moa ♥

sv: tack så mycket :)

vill inte säga det såhär så håller tyst om det. yes, jag har rösträtt :)

2010-09-08 @ 19:34:19
URL: http://moasplace.blogg.se/
Postat av: PAUSE

hehe...

2010-09-08 @ 19:34:24
URL: http://www.finest.se/pause
Postat av: sara

sv. vettu? ja säger inge mera. läs vad marcus skrev.

de skulle jag vilja att du ska läsa. en extra gång och bara tänka efter hur jävligt illa vi blir behandlade ingen respekt eller något.



och så massa respekt till dig marcus!

2010-09-08 @ 19:42:50
URL: http://ssasas.blogg.se/
Postat av: Haval B Aziz

sv: hmm jag är inte direkt politisk av mig, men har hört av massor att de är smygrassar, till och med av mina svenska vänner :)..och typ 80 % av mina vänner är svenskar.



Så det borde väl säga sig självt?

2010-09-08 @ 19:47:19
URL: http://havii.blogg.se/
Postat av: emeliies

de har väl sådär invandringspolitik. lite väl hitler på vissa punkter dock. men de har inget annat. Så kommer inte lägga min röst på dem.

2010-09-08 @ 19:59:34
URL: http://emeliies.blogg.no
Postat av: mio

sv; asså jag orkar verkligen inte diskutera med folk som har så löjliga argument.

2010-09-08 @ 20:21:38
URL: http://miobloom.blogg.se/
Postat av: Marie

Den diskussionen tar jag inte med folk som inte vet riktigt vad SD står för.

2010-09-08 @ 21:12:07
URL: http://martinssonmarie.blogg.se/
Postat av: Kate

Sv: Håller inte med om deras politikiska åsikter, dubbelmoral över det partiet. Att invandrarna ska bort är helt befängt. Men ja, de är inte värre än nationaldemokraterna i alla fall.

2010-09-08 @ 21:26:06
URL: http://blondafanskapet.blogg.se/
Postat av: alice

precis!

haft en bra dag? kram

2010-09-08 @ 21:27:06
URL: http://aaaaliice.blogg.se/
Postat av: Marcus

sv: Jaså du.



Ett tips: Gå in och kika på dessa länkar

http://www.umr.nu/ , http://www.rostademokratiskt.se



Nu lägger jag ner den här diskussionen. Det går inte att resonera med en Sverigedemokrat tyvärr, inte när man inser partiets allvar, och vad de är ute efter.



Precis i alla frågor som Sverigedemokraterna bedriver, där avslutas varje punkt med invandrare.

2010-09-08 @ 21:35:50
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: om det där är din åsikt så tro mej, då vill du inte höra varken min åsikt eller min åsikt angående DIN åsikt. Det var bland det värre jag hört.

2010-09-08 @ 22:09:00
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: mysaan

sv: Egentligen så gör du också personangrepp med dina åsikter bara det att det är fler folk du drar in än bara en. Jag säger bara vad jag tycker och jag tycker du verkar väldigt sådan och jag gillar det inte.



Jag tycker att dom som kommer hit & sköter sig inte ska dras över samma kant som alla andra bara för att några inte sköter sig. Om du tycker det så är det rasistiskt.



Du snackar också om att lära sig språket, ursäkta men då kan du lära dig stava för du skriver som en kratta!



Dom som kommer hit & blir svenska medborgare har fortf samma rätt till jobben som vi andra. Jag vill ha den möjligheten om jag väljer att lämna Sverige. Ska jag behöva vara utan jobb bara för att jag vill flytta till ett annat land? Precis. Du borde tänka lite längre än näsan räcker återigen för de har jag sagt förut.



Sen skulle jag också vilja veta hur gammal du är?

2010-09-08 @ 22:10:38
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/
Postat av: mysaan

sv: ett jävla tjat om att dom ska lära sig spåket jag har fattat! tex stavas SIG S I G INTE S E J & dig stavas D I G INTE D E J....



Jag har hela tiden snackat om dom svenska medborgarna det är du som hela tiden hakar upp dig. Du säger att dom ska leva och anpassa sig ändå ska dom inte få ta våra jobb. Vilket är väldigt väldigt fel för hur ska dom då kunna anpassa sig. Precis.



Och här kan vi sluta diskutera, du är knappt könsmogen jag börjar förstå varför du säger som du gör ..

2010-09-08 @ 23:06:22
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/
Postat av: Haval B Aziz

sv: som sagt, du frågar fel person, jag har absolut ingen åsikt inom politik, alla kan lika gärna vara rassar hahah, inte för att jag säger att de är det. Är bara helt ointresserad :).

kjam kjam

2010-09-08 @ 23:07:42
URL: http://havii.blogg.se/
Postat av: Marie

Du verkar inte veta vad partiet står för så därför tänker inte jag ta den diskussionen med dig.



De skulle vilja skicka ut mig ur landet och kalla min syster för landsförrädare så jag hoppas på allt jag äger att SD inte kommer in i Riksdagen.



Slutdiskuterat.

2010-09-08 @ 23:10:40
URL: http://martinssonmarie.blogg.se/
Postat av: Haval B Aziz

sv: naaww krya på dig :)..

jag mår bara bra tack :)

kjam

2010-09-08 @ 23:14:28
URL: http://havii.blogg.se/
Postat av: mysaan

sv: Ifall du är kille vilket jag trott hela tiden så kanske det är bra att du inte visar brösten på din header för de hade kanske varit manboobs. Inte så uppskattat kanske. Att du sen lägger märke till brösten är inte direkt mitt problem för de är inte de min bild handlar om ..



Nej eftersom jag gärna inte vill höra mer gnäll över utländskt folk så vill jag gärna inte diskutera SD med dig. Dessutom så känns det som du bara ältar samma saker om & om vilket jag hört en gång och det räcker där. Du har inte mycket att stå på så det räcker nu. Vi kan sluta diskutera för vi kommer ingen vart.

2010-09-08 @ 23:17:55
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/
Postat av: Marie

Tycker synd om dig verkligen. Hoppas du kommer på bättre tankar snart.

2010-09-08 @ 23:26:59
URL: http://martinssonmarie.blogg.se/
Postat av: Marie

Just därför är det synd om dig. Du lever i din egna lilla bubbla och tror att SD är så HIMLA bra. Öppna ögonen och se efter. Snälla skriv inte till mig nå mer. Tänker inte ta den här diskussionen med någon som inte kan komma med något vettigt att säga.

2010-09-08 @ 23:35:13
URL: http://martinssonmarie.blogg.se/
Postat av: Felicia

VS: brukart inte svara såhär direkt, men blev tvungen.

EHm jah, jag skrev i ditt förra,. "orkar inte diskutera detta just nu, ska lägag upp ett inlägg om dom inom en snara framtid.."

så ngt skrev jag. Sen får jag en halv sida predik om Sd jag bad inte om det!



du sa själv att du ville se länken om sd jag skulle skriva.. ehm det var vad det avr om.

GOD NATT

2010-09-08 @ 23:37:24
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: mysaan

sv: Det bara är en bild, att jag sen har stora bröst och att dom råkar synas i en icke urringad tröja kan väl inte jag hjälpa. Precis. fortfarande inte dom som är syftet med bilden.



Att du är tjej ändrar på saken lite för det är oftast killar i just små åldern som gillar SD just för den rasistiska åsiktens skull som dom har, alltså killarna inte SD. Men det känns ändå som vi inte kommer någonstans ja, klart vi har olika åsikter och kommer att ha hela tiden det är så det går runt men jag tycker nog att du borde försöka komma på lite fler punkter till varför du ska följa SD mer än bara att utländska folk ska följa sveriges regler och lära sig svenska för det är ju en självklarhet. Och när dom blivit svenska medborgare (som det finns regler till innan dom får lbi det) så har dom samma rätt som oss och ska inte hamna längst bak i kön för att dom har utländsk härkomst.



När du ändrar & förklarar dina åsikter på ett bättre sätt så tror jag nog att jag kan lyssna bättre. Men allt låter väldigt ogillande, som att du inte gillar dom och det är de jag inte klarar av. Att folk ska dras över en kant för någon annans felande och detta handlar om alla människor inte bara såhär med utländska osv.

2010-09-08 @ 23:37:45
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/
Postat av: pernilla

sv: absolut inte

2010-09-09 @ 00:02:23
URL: http://keexiiita.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.ja jag kan väl komma förbi och säga min åsikt men det är inte säkert du vill höra den..

jag kommer ALDRIG att rösta på sd och jag hoppas verkligen inte att dom kommer in i riksdagen det vore ett stort nederlag för hela sverige...och ok vi kallar dom inte rasister utan det heter väl främlingsfientliga...sorry men så tycker jag..

2010-09-09 @ 00:02:46
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag förstår inte hur kommentaren kunde såra, men jag ber om ursäkt för det. Nu lägger vi ner den här diskussionen för vi har helt olika åsikter om vad vi tycker är bra. Ha en trevlig kväll!

2010-09-09 @ 01:45:13
URL: http://martinssonmarie.blogg.se/
Postat av: Felicia

detta är vad jag tkr,. MINA åsikter, så börja inte jiddra och säg emot, för så tkr jag http://fjaelkis.blogg.se/2010/september/sd.html#comment



SV: ehm jag tkr inte det är så mysigt att få en halv a4 om massa positivt om SD....



2010-09-09 @ 07:54:27
Postat av: Kate

Sv: När man säger en sak och gör en annan. Som SD, säger att det är "fel" med invandrare, att man ska värna om alla svenskar. Lustigt då att deras (förra?) sekreterare är finne..

2010-09-09 @ 09:04:46
URL: http://blondafanskapet.blogg.se/
Postat av: Marcus

sv: Bra.



Och sedan kan man faktiskt skilja på människor och åsikter. Jag kan respektera dig som människa, men jag kan absolut inte respektera dina åsikter.



Vi måste se till verkligheten, SD och Co kan bara inte leva i sin "bevara-sverige-bubbla" år ut och år in.



Ordet islamisering är bara ett ord man har kommit på för att det låter brutalt och jäkligt. Inte ens SD:s högsta höns vet vad det betyder.



Men nu tycker jag att det är slutdiskuterat.



Jag hoppas att du en dag kommer inse vilken oro SD för sig av. Jag skäms för att vara svensk när jag hör och ser dessa åsikter.

2010-09-09 @ 09:42:18
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: Emmy

SV: Jo det finns bättre och sämre patienter!



Ang SD - Jag tycker att alla människor har lika mycket värde. Oavsett vars dom kommerifrån eller hur dom ser ut. Kommer du till ett nytt land tcyker jag att det är en självklarthey att du kan ta med dig en del av din kultur men du måste även anpassa dig till samhället du flyttat till.

Om en svensk född person eller en invandrare(numenra svensk medborgare) får jobb tycker jag inte ahr någon betydelse. Det är bra att landet växer och det visar att vi behöver fler jobb!?



Du skriver "Sverigedemokraterna är inte rasister. De vill snarare hjälpa invandrarna. Men... Dom vill inte att allihop kommer hit, till Sverige. För det är ingen lösning på problemet.

Vi har redan tillräckligt med problem här. "



Ska jag var ärlig så tycker jag att det ser och låter som att dom är främlings fientliga. Och för mig så är det nästan detsamma som rassism, Första meningen är okej, men sen detta Men.

Men då är detta bara min åsikt.

Tycker att det är bra att du delar din åsikt också.



2010-09-09 @ 10:37:38
URL: http://emmymarie.blogg.se/
Postat av: mysaan

sv: Jag förstår ditt agg emot dom då & det är inte alls roligt det som hände dina vänner men sånt gör svenskar också. Och det är lika hemskt då.



När jag skrev ändrar & förklarar dina åsikter så menade jag inte att du skulle ändra dom på det sättet, självklart får du ha dina åsikter precis som du har dom med ändrar menar jag väl bara sättet att skriva & säga det på.



Förvänta dig inte att alla med utländsk härkomst ska bli utslängda och dörrarna kommer stängas för nya att komma hit om SD skulle hamna i regeringen för så enkelt är det inte. Sånt tar tid & det lär nog hinna komma fler val innan det blivit någon ändrig eftersom att det faktiskt är en väldigt stor sak att ändra på .

2010-09-09 @ 10:56:45
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag skulle skämmas för sverige om sd tog sig in i riksdagen! Rösta absolut inte på sd!

2010-09-09 @ 11:24:38
URL: http://mariadahlgren.blogg.se/
Postat av: frida

fin blogg hur äre med dig ?:)

2010-09-09 @ 14:24:51
URL: http://onlyffridaa.blogg.se/
Postat av: alice

kul o höra :D

jo et är bara fint med mig

2010-09-09 @ 14:51:38
URL: http://aaaaliice.blogg.se/
Postat av: Moa ♥

sv: yes :) och jag gör det för att det inte ska bli ovänner hit och dit!

2010-09-09 @ 15:12:01
URL: http://moasplace.blogg.se/
Postat av: Daniel

Håller helt klart med dig. :)

2010-09-09 @ 17:16:48
URL: http://www.politisktinkorrekt.info
Postat av: Madeleine

Sv; Jag är helt ointresserad av politik,sånt får mig att somna.

2010-09-09 @ 17:51:57
URL: http://maddelynnes.blogg.se/
Postat av: a n n a

sv; nej, det är faktiskt inte jag :) det är andra tjejer. men fiina är dom iallafall.

2010-09-09 @ 19:13:51
URL: http://sweetlights.blogg.se/
Postat av: Johanna

(sv) jo men att illigala invandrare ska vara i landet det tycker jag med är fel. Men jag tycker inte man ska driva ut dem som bor här. Det är lika mycket deras land! Jag kommer aldrig att tycka det sd gör är bra, det går emot allt jag står för som person.

2010-09-09 @ 19:59:43
URL: http://hheartshapedglasses.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.vad är det för någon sorts argument? jag vill varken bli våldtagen av invandrare eller infödda svenskar...

2010-09-09 @ 23:22:16
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: mio

sv; haha nu har du verkligen missförstått det hela. Jag känner absoulut inte att sverigedemokraterna har rätt någonstans i min kropp. dom har fel. och jag vill inte disskutera med dig för vi kommer ingen vart.

2010-09-09 @ 23:41:18
URL: http://miobloom.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: jag vill inte ge mej in i såna diskutioner, jag tycker allt med sverige demokraterna är både skrattretande och skrämmande. folk som håller på dom är inte friska i huvudet helt enkelt, vi skapar vår egen lilla form av förintelsen via dom om dom kommer långt. pinsamt att så många svenskar är så sjukt trångsynta, usch och fy jag vill bara skrika.

2010-09-09 @ 23:52:00
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: L

Nej jag har inga åsikter.

Tycker ändå det inte händer något, men de lovar o lovar men inget händer..

2010-09-10 @ 12:21:32
URL: http://linneaborgstrom.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Antar att du bara skriver detta för att provocera och få mer läsare. Jävla idiot

2010-09-10 @ 12:56:03
URL: http://stoppochbelagg.blogg.se/
Postat av: Lindah Marie

Sv:

Bra skrivet! Läser man deras info som de skickade ut inför valet så framgår det att de inte är rasister utan att de vill hjälpa de som redan kommit hit men begränsa invandringen så att, precis som du skrev, fler svenskar kan få jobb, äldre ska få mer pengar & bättre vård osv.



Ursäkta sent svar, har varit dålig på att svara på kommentarer men nej, jag tycker inte de är ett rasistiskt parti, de är ett patriotiskt parti!

2010-09-10 @ 21:43:52
URL: http://lindahmaries.blogg.se/
Postat av: Felicia

Jag kopierar meing från sitt senaste inlägg; "Jag vill gÃrna veta vad ni tycker om Sverigedemorkaterna och att dom antagligen kommer komma in i Riksdagen i år " kommentarade dett ainlägg,.. Vet du sjäölv vad du skrivit!?!?! JAG VILL GÄRNA VETA VAD NI TYCKER OM SD.. Kan du se det själv eller...

Sen skriver du i min blogg "Vad jiddrar du om? Jag ar inte intresserad av dina asikter.... Haha.

Min uppgift ar att fa folk att rosta pa SD , inte lasa massa skit om SD."



Men det där var inte en massa skit utan sanning, har du själv sett debatten om våldtäkten eller?

Skitsnack rakt igenom, älskar också att tv4 har satt censur på reklamfilmen! bra gjort av tv!



Du kommer inte rekrytera röstare på detta sätt, som riktig Sd, moderat eller ja som involverad i valet måste man kunna se saker från sin egn och andras sida,. inte bara gå åt ett håll!

Det kan iaf inte DU, och inte många andra SDare heller, synd.



Om du endast skapat denna blogg för att predika om sd kan du ju byta namn till sverigedemokraterna.blogg.se direkt!

2010-09-11 @ 14:45:52
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: du bad om min åsikt och du fick den helt enkelt :) what can I say, varsågod så mycket !

2010-09-11 @ 16:37:02
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Moa ♥

sv: ingen orsak :)

kram!

2010-09-11 @ 19:19:35
URL: http://moasplace.blogg.se/
Postat av: Felicia

i länken jag skickade dig fanns videon; http://fjaelkis.blogg.se/2010/september/sd.html#comment

skickar igen....,



Du måste kunna begripa dig på båda sidor, annars kan du inte rekrytera folk att bli en sdare..



Du är ju endast ute och bloggar för att provocera, hu rmkt bra kommentarer har du fått? kanske 20, 10 %...

2010-09-11 @ 19:37:22
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Marie

Det är bra att ha sina egna åsikter men man får faktiskt ta att många människor inte delar dem med en. Alla är vi olika och vi måste respektera människan som den är men för det betyder det inte att man måste dela åsikter. Att du inte tycker att SD är rasister är din åsikt medan jag tycker att de är det. Jag är både finsk och belgare, men jag är svenskfödd och SD vill ha ut mig. Jag har tagit denna diskussion med representanter för SD och fick upptryckt i ansiktet att jag inte har något i Sverige att göra. Då kan du förstå att jag har något emot SD som parti. Jag känner mig inte ens välkommen i mitt hemland tack vare partiet. Men du är bara en människa och du har rätt till dina åsikter precis som jag har rätt till mina åsikter. Ha en fortsatt trevlig kväll.

2010-09-11 @ 19:43:45
URL: http://martinssonmarie.blogg.se/
Postat av: Julle

De e en svår fråga, med statistimk kan man säga mycket. En kille i min klass sa ngt väldigt vettigt, och ja håller med om att Sverige inte kan ta in för många invandrare. Vi kan ju inte bli överbefolkade. Men jag tror verkligen inte aTT hudfärgen påverkar kriminalitet, vilket Sverigedemokraterna ibland försöker påpeka. Därför tycker jag att de kan ta sej i röva o hoppa i sjön, eller föra fram mer lämpliga åsikter.

2010-09-11 @ 19:59:44
URL: http://thedarksidehavecookies.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.orsaken till att fler brott begås av invandrare tror jag beror på att vi är så dålig på att intigrera dom i vårat samhälle..så nej jag tycker inte det är något att fundera på och om nu en av dina kompisa skulle bli våldtagen av en helt "vanlig" svenne...vad tycker du så vi ska göra med denna person?utvisas??

2010-09-11 @ 21:28:22
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Felicia

SV: Ehm det kan du ju itne om du inte bryr dig om andras åsikter...

GÖr det så får du se hur failade åsikter jimmie har.. kan itne bli värre..

dessutom, ni är inte inne i riksdagen ännu,.. så du kaninte se dig som det även fast ni i senaste låg över 4 %, spelar ingen roll ännu är ni inte i riksdagen...

du skrievr ju itne direkt en massa bra om sd...



2010-09-11 @ 22:17:55
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.du vet väl själv hur mkt undersökningar det har gjorts att om man söker ett jobb med ett "invandrar" namn hur liten chansen är för att man får jobbet oavsett hur bra svenska man kan elller hur högt utbildad man är...så jo lite är det svenskarnas fel...och jag hoppas bara själv att om jag någon gång var tvungen att fly mitt land på grund av krig så skulle jag bli väl mottaget i mitt nya land och inte sedd som en ohyra...

tycker detta folk som kommer till sverige har varit igenom nog mkt skit...

2010-09-11 @ 22:18:03
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Sv; Jodå.. Men för mig spelar det inte så stor roll just nu, jag tänker inte låta något parti påverka min vardag,mina mål och mitt sätt att leva såå.. No comments haha

2010-09-11 @ 22:43:08
URL: http://maddelynnes.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.där slog du ju huvudet på spiken...vi har olika kulturer och problemet från både vårat håll och invandrarnas är kanske att vi är för dålig på att acceptera att det faktiskt är så...att vi har olika kulturer...men det borde ju oxå vara ok?? =)

2010-09-11 @ 22:56:36
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: LORISSALOVEBOMB

tycker det här inlägget borde raderas. Det är endast bullshit

2010-09-11 @ 23:38:12
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Julle

Jag är ledsen för de ja sa igår, ja merar inte ngt riktigt illa me ta sej i röva. Haha, säger de till allt o alla xD Maia va me igår o hon e emot SD så ja blev la lite påverkad. Sen ja prata me killen i klassen har ja sett de ur ett nytt ljus. Innan trodde ja att de var sketna rasister, men han sa det så vettigt att ja börja tänka om. Han e en bra kille o absolut ingen rasse ngt sånt, så därför litar ja på honom. Om man ska komma ny till et land måste man ju acceptera och lära sig alla landets seder, speciellt språket.

2010-09-12 @ 09:01:23
URL: http://thedarksidehavecookies.blogg.se/
Postat av: sandra

ja venne!

2010-09-12 @ 10:40:42
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: Marcus

sv:

Men lilla du. Du missuppfattar ju det här. Jag menar att man kan skilja på person och åsikter.



Du är säkert en bra personlighet, men dina åsikter tycker JAG är farliga.



Du bad ju mig om min åsikt, vrf skriver du då nästan att det är bara du som har rätt?



Jag måste inte gilla allas åsikter, jag har ju mina egna, sedan tolkar jag ju andras. Så man kan visst skilja på person och åsikt. Det är två olika saker.

2010-09-12 @ 11:04:58
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.med det menade jag att nu hittade du rätt...



men jag återigen håller jag inte med dig..bara för att dom varit tvungen till att fly till sverige så ska dom ju inte göra samma som oss..tänk om du var tvungen att fly till t.ex turkiet och dom sa till dig där att för att du nu bor här så måste du bli muslim...tror jag inte du skulle vara så glad för..

2010-09-12 @ 15:29:10
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.men så vill du med andra ord inte bo i ett fritt land där du själv kan bestämma vad du vill bli och vad du vill göra?

2010-09-12 @ 16:29:30
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha du är den dummaste männsikan av historia av dumma människor driver du idiot? om du tycker att sd inte är rasieter då seriöst läs på lite om politik då gumman. vad fan skulle sverige ta vägen utan invandrare? vem fan skulle plocka undan bajs fråån gamlingar då va? aa precis ingen vem är det som har alla skit jobben i sverige??INVANDRARE! PLus jag räknas som en invandrare och jag är född o uppväxt i sverige fast inte mina föräldrar jag är svensk medboragre jag svär din äckliga männsika om du sa de du skrivit till mitt ansikte skulle misshandla ditt liv, jävla rasist om du inte gillar invandrare utvandra då idiot

2010-09-12 @ 16:33:11
URL: http://seldemi.blogg.se/
Postat av: LORISSALOVEBOMB

Jag vill be om ursäkt, hoppas du kan förlåta. Självklart måste man få ha sina egna åsikter i sin egen blogg.



Förlåt för att du kände dig kränkt, jag menade det inte. Jag råkade bara hetsa upp mig för att jag tycker annorlunda.



Ha en bra dag.

2010-09-12 @ 16:36:15
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Mallesplace - Go My Own Way

får du rösta iår?

2010-09-12 @ 16:38:05
URL: http://mallesplace.blogg.se/
Postat av: rebecka

SV; Jag ser att du är för SD, och det är väl kul för dig. Men jag står för att jag tycker att SD har sjukt fel i många frågor. Varför och hur är inte något jag tar över internet då det kan misstolkas eller förstoras upp.

2010-09-12 @ 16:45:50
URL: http://bexflex.blogg.se/
Postat av: Maggy

jag är HELT på socialdemokraternas sida. :P

2010-09-12 @ 17:08:56
URL: http://maggy.blogg.se/
Postat av: Andrea

Bra skrivet. Men min åsikt är att de nog inte räcker att bara begränsa invandringen(som SD vill göra)utan den måste stoppas samt att vi måste börja skicka tillbaka folk till sina hemländer.

2010-09-12 @ 17:26:45
URL: http://snowwhite.bloggplatsen.se
Postat av: Erika

din kommentar:

Hej Erika!

Jag läåöste din kommentar på Kenzas blogg där du berättade att ni hade börjat diskutera politik i skolan! Gu vad kul :)



Har du hört vad lärarna sagt om Sverigedemokraterna? Har dom pratat nåt om det partiet?



svar:

Nej vi har inte börjat prata om Sverigedemokraterna än men det kommer nog snart upp:)

Vad roligt att du kommenterar på min blogg och jag hoppas att du besöker den fler gånger.

2010-09-12 @ 17:51:17
URL: http://erikaaasblogg.blogg.se/
Postat av: ♥ Anna Olsson - Design, Fotografering m.m

Du vet om att Jimmie Åkesson har varit aktiv i nazistiska OCH rasistiska partier innan han skapade Sverigedemokraterna va?



Hela partiet är ett skämt, du kommer inte kunna göra abort, du kommer inte kunna adoptera från länder utanför europa, vi kommer tta bort vårat medlemskap ifrån NATO och blir det krig har Sverige inte en chans emot övriga länder då vi inte får någn hjälp då. Homosexuella kommer inte få gifta sig, muslimer kommer inte få komma in i Sverige, hur sjukt låter det inte?



SD är ett gäng nynazister som kommer förstöra Sverige om de kommer in i makten, sinnessjuk att du inte är mer påläst, och även andra.

2010-09-12 @ 18:18:38
URL: http://akolan90.blogg.se/
Postat av: kandan

du har inte ngn vett i skallen antagligen

2010-09-12 @ 18:19:38
URL: http://candans.blogg.se/
Postat av: sandra

ja :D

2010-09-12 @ 19:23:11
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: Anonym

DOm har öppnat ögonen för fel saker!

2010-09-12 @ 20:53:51
Postat av: Erika

ja det kan jag göra.

Vi ska ha SO i morgon så då kanske vi pratar om det men nu måste jag sova. godnatt, kram! skriver du bara om SD i din blogg?

2010-09-12 @ 20:58:44
URL: http://erikaaasblogg.blogg.se/
Postat av: Erika

svar:

okej:)

du har väl många läsare kan jag tänka mig?

2010-09-12 @ 21:15:16
URL: http://erikaaasblogg.blogg.se/
Postat av: Ida

Detta är galet, Sverigedemokraterna är rasister. Om man nu tycker som dom, varför hålla på att säga "nej, jag är inte rasist men det är faktist invandrarna som förstör sverige mest. Det är de som bråkar mest. De tar våra jobb och de försöker inte ens lära sig/ kan inte prata svenska! Och att man inte vill "köra ut" invandrarna, man vill bara inte släppa in fler. Ren idioti."

Jimmie Åkesson anser att man inte hjälper flyktingar med en slapp flyktingpolitik. Man ska hjälpa mer på plats istället. Men jo visst kära du. Vi låter alla stanna kvar i sitt hemland och sen så åker vi dit istället för det är en human flyktingpolitik, att de ska stanna kvar i något som ingen människa ens förtjänar att se. Väldigt humant......



Sverige skulle vara urtrist om vi inte fått in influenser från andra länder! Och om du skulle flytta utomlands, då blir du blatte helt plötsligt. Tro mig jag har gjort det i 3 år och du borde nog testa det innan du (om du får rösta) röstar på sverigedemokraterna.



Och bara det att de vill gå ur EU, hallå!?

2010-09-12 @ 21:33:06
URL: http://liveteenligtida.blogg.se/
Postat av: ;)

sv: haha lol jag är en svensk medborgare jag är född o uppväxt i sverge bitch vafan ska du göra, fan vad ful du är asso! du skämmer ut dig som faan. hur vet du att alla svenska medborgare beter sig bra du kan inte hata alla invandrare när du inte ens känner alla alltså du har seriöst något fel i hjärnan och jag en 13årig tjej kan till o med fatta det. snälla skaffa hjälp jävla sär och ja lovar dig din äckliga lilla fula hor unge om du sa något rasistiskt till mitt ansikte skulle möblera om ditt fula face, get it? bra

2010-09-12 @ 21:43:02
URL: http://seldemi.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: ja är så jävla glad att du kände dej kränkande de var precis meningen by the way skriv inte tillbaka till min blogg vill inte ha en smutsig äcklig rasist som ska besöka min blogg

2010-09-12 @ 22:07:23
URL: http://seldemi.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.jag tror jag lägger ner det här nu..det verkar inte som att du riktigt förstår vad du pratar om..

hoppas du kommer se klarare när du blir äldre och klokare..

2010-09-12 @ 23:10:36
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: kandan

hahahahaha bruden nu pratar jag inte om betyg jag pratar om att du påstår att sverigedemokrater inte är rasister? detär väll det DUMMASTE jag har höööört. snälla till o med dem som röstar på det partiet säger SJÄLVA att dem är invadrarhatare så va fan vet du om saken? jag OCH alla mina svenska&utländska kompisar garvar åt sverigedemokrater o sånna som dig som säger att dem inte är rasister. bullshit !!!!!!!!!!!!!!

2010-09-13 @ 15:07:26
URL: http://candans.blogg.se/
Postat av: M

"De behöver inte rätta sig efter svenska regler" utveckla gärna det där uttalandet så är du snäll :P

2010-09-13 @ 18:50:19
URL: http://septemberfliicka.blogg.se/
Postat av: kandan

nej hur ska jag veta att du är kille när du inte har ett skit i din blogg och sitter o babblar om SD. du vill bara va anonym för dina åsikter är bara bullshit HEEEEEEEEJDÅ

2010-09-14 @ 16:38:16
URL: http://candans.blogg.se/
Postat av: M

Svar: Ok men det var en annan sak :) du skrev i det här inlägget att de inte behöver rätta sig efter de svenska reglerna, inte(som du svarade mig) att de inte behöver rätta sig efter andra svenskar.



Jag håller med dig i mycket du säger. Det borde finnas lag för att invandrare ska lära sig svenska när de kommer hit. Sen att vi kan bygga en eller annan moské eller andra saker som de vill ha förstår inte jag varför det ska vara ett problem alls? vad gör det för skillnad. Religion är en viktig del i deras liv jag inte tycker att de ska behöva avsäga sig för att de flyttar hit.



Bland annat därför tycker jag att mycket av de SD säger är skit. Jag skulle inte vilja ta ifrån någon varken muslim, kristen eller jude sin rätt att utöva sin religion

2010-09-14 @ 16:53:42
URL: http://septemberfliicka.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: håll käften idiot vem fan tror du att du är bitch gör så ja försvinner jag ber dej gör gör då vad fan ska du göra

2010-09-14 @ 17:22:38
URL: http://seldemi.blogg.se/
Postat av: Caroline - carolineblombergs.blogg.se

håller inte med om deras åsikter tkr några är ganska så kränkande mot islam vilket är fel.

Hört talas om religions frihet?

Däremot har Sd rätt att uttala sig eftersom det också är yttrandefrihet i Sverige & vi lever i demokrati inte i en diktatur så det finns heller inga rätt och fel mina vänner.



2010-09-18 @ 14:12:44
URL: http://carolineblombergs.blogg.se/
Postat av: Caroline - carolineblombergs.blogg.se

sv; Jo det är bra med yttrande frihet. Men man kan inte komma ifrån att en del av deras åsikter är rasse?

Visst det ska finnas tillräckligt med jobb till alla.

2010-09-19 @ 19:36:16
URL: http://carolineblombergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0